Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Επιστρέφεται ως … απαράδεκτο …!!!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Επιστρέφεται ως … απαράδεκτο …!!!

Αγαπητοί γονείς,

Στις 5.6.2013 λάβαμε στο mail της Ένωσής μας την Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής που εξελέγη από το Συνέδριο της Ομοσπονδίας την Κυριακή 2.6.2013.
Μαζί σχεδόν με το mail της Εφορευτικής, λάβαμε κι ένα άλλο ένα mail από την ίδια διεύθυνση (omosp.goneon.athinas@gmail.com) το οποίο όμως περιείχε Δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Ενότητας Γονέων.
Θεωρούμε ότι το εν λόγω έγγραφο είναι:
α) Παράνομα διανεμηθέν, καθώς εστάλη σε διευθύνσεις Ενώσεων και μελών Ενώσεων οι οποίες διευθύνσεις ουδέποτε σας κοινοποιήθηκαν.
β) Παράνομο και καταχρηστικό, διότι εστάλη από το email της Ομοσπονδίας, ενώ αφορά συγκεκριμένη κομματική παράταξη γονέων
γ) Παραπλανητικό, διότι αναφέρεται επιλεκτικά σε γεγονότα του Συνεδρίου, αποκρύπτοντας σκόπιμα απαράδεκτες συμπεριφορές της εν λόγω παράταξης (λεκτικοί προπηλακισμοί, αποδοκιμασίες συνέδρων κλπ) με την ανοχή και με ευθύνη του προεδρείου.
δ) Απαράδεκτο, καθώς εστάλη – με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν – την στιγμή που δεν ιφίσταται καν Δ. Σ. της Ομοσπονδίας.

Καλούμε,
Την Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από το Συνέδριο - αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που της αναλογούν – να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και να καταδικάσει με τον πιο απερίφραστο τρόπο, τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές, οι οποίες , πρώτα απ΄ όλα, πλήττουν ανεπανόρθωτα το δικό της κύρος…!!!

το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου